Saturday, December 26, 2009

Gambar artis nurul syuhada nurul ain seksi

Gambar artis kali ini ialah gambar nurul syuhada nurul ain yang seksi berseluar pendek.. bagi sesiapa yang belum tahu, gambar ini adalah gambar lanjutan nurul syuhada yang pernah bocor ke internet sebelum ini... nurul syuhada yang popular melalui majalah tiga ini jarang kita tengok dia berpakaian seksi.. hanya di internet sahaja kita boleh lihat nurul syuhada berpakaian seksi..gambar nurul syuhada seksi
nurul syuhada seksi berseluar pendek

18 comments:

NAJIB said...

Tahniah Nurul ada kemajuan...... orang lain lagi seksi

Anonymous said...

Nurul memang baaiiikkkk......oklah tu, sikit calar pon takde, emmm....untung sapa dapat

Anonymous said...

nak...........................

Anonymous said...

xpe la jarang org yg ada gmbr mcm ni...

zoroes on May 8, 2010 at 2:23 PM said...

Bykla ko xpe,ko nk simpan wak koleksi mmgla ckp xpe,sng ko nk download la,,sbnrnya dah rugi,sbb dah ada org tgk.

Anonymous said...

SKE LA TNGOK 'DIMPLE' DY..DLM SGT..

Anonymous said...

ngok laa.

triple_h on December 9, 2010 at 10:46 PM said...

apa lagi bro..buat modal la... aku dah 3 round capmelan tgk pic ni...

Anonymous said...

korang ni xde keje len...keje nak tgk pant*t jer...oleh itu majulalah industri pemantatan uutk semua

Anonymous said...

gmbar edit le
tgk muka dgn body pn lain

Anonymous said...

jangan dok tengok, p solat tu

TokMOh on March 23, 2011 at 1:58 AM said...

Pergghh Same la!

Anonymous said...

pinknya..
mesti banyak air ni..
untung kapten faiz. dapat merasa yg tembam.

Anonymous said...

stim

Anonymous said...

stim gue puteh melepak beb
jilat habis

Anonymous said...

oii kalu dia kepit batang aku ngan peha dia..aduuuii

Anonymous said...

gue da rasa la beb...kt sarawak ni..dgn dia..

Anonymous said...

alang2 ko punye seksi..lain kali bg la gmbar telanjang..

Post a Comment

 

Copyright 2009 All Rights Reserved Gambar.mygosip.com Under Most Wanted Malaysian Entertainment Weblog MyGosip.com
All Images And Article Fall Under creativecommons Licenses